Mindfulness i Gallo Huset

Mindfulness-gruppe starter på Gallo Huset den 27.2.2018 fra 9-10. Vi mødes hver anden tirsdag og der er plads til 5 på holdet. Tilmelding på 86188160. Mere info her.

 

Læsegruppe vedr. Sydamerikansk litteratur: Er du interesseret i Sydamerikansk litteratur og har du også lyst til at snakke lidt spansk så er denne læsegruppe måske noget for dig? Gruppen starter torsdag den 1/3 2028 kl. 13.00-14.30. Mere info her.

 

Døde danske poeters klub: Gallo Huset hylder 4 stærke poeter og kunstnere 4 torsdage. Den 22. februar starter lyrikarrangementerne med at vi hylder Dan Turell. Mere info her.

 

Fællesspisning fredage i ulige uger kl. 18: Få en god start på weekenden med et sundt måltid mad og hyggeligt samvær. Det koster 20 kr. at spise med. Tilmelding på Facebook eller på Gallo Huset 86188160 senest samme dag kl. 12. Mere info her.

 

Strikke - hygge gruppe: Hver tirsdag mellem 13-16 er der strikke - hygge gruppe i loungen ved siden af vores kaffebar Gallo to Go. Strikkegruppen er åben for alle.

 

Debatarrangementer: Onsdag den 21/2 2018: Oplæg om OCD og den 28/2 2018: Nytænk Sociale indsatser - om Fundamentet. Yderligere info

 

Recovery-gruppe starter på Gallo Huset den 31. januar 2018 kl 12.30-14.30. Formålet med gruppen er, at vi får snakket om det at være et menneske med psykiske sårbarhed/sygdom og deler ud af vores livserfaringer. Tilmelding og yderligere info hos Mogens Jørgensen på mobil: 60174431.

 

I januar og februar måned kan du se kunstudstillingen: "Frikløverudstilling" 

Uddybende info om udstillingen kan du læse her

 

Læsegruppe Hver onsdag kl. 10.30-12.00. En læseguide forbereder en tekst og et digt til hver gang - man læser det sammen og taler om indholdet. En skøn tilgang til litteratur.

 

Kontorfællesskab

I Gallo Huset er det muligt, at fremleje 2 lokaler - samlet eller hver for sig på månedlig basis. Der er køkkenfaciliteter til fri afbenyttelse, og mulighed for brug af stort eller lille mødelokale efter aftale. Kontakt Gallo Huset på 86188160.

 

Vil du dekorere vores vindue?

Vi mangler folk til at dekorere kaffebarens vindue ud til gaden. Læs mere her.

Se mere om vores andre Gallo Aktiviteter. Tryk på overskrifterne for at gå til de forskellige aktiviteters hjemmeside.

 

Gallo Skolen 

Gallo Skolen tilbyder undervisning i kreative fag.
 

Galleri Gallo 

Galleri Gallo har hver måned op til 4 kunstnere der udstiller, alle kunstnere er velkommen til at udstille, uanset om de er psykisk syge eller raske. 

Forlaget Gallo

Forlaget Gallo udgiver fortrinsvis bøger af nye og talentfulde forfattere, der har haft det svært psykisk og socialt.
 

Gallo Gartneriet 

Gartneriet råder over 2000 m2 jord ved Rolighedsvej, hvor vi også har en salgsbod.

 

Gallo Gården Skærlund i Thy 

På Skærlund kan man deltage i sommerkurser i kreative fag, eller leje en af lejlighederne for én eller flere uger.

 

Gallo Job 

Gallo Job opretter og formidler job med løntilskud, til tidligere og nuværende psykiatribrugere, som er på førtidspension.

 

Gallo Kriserådgivning 

Kriserådgivningen henvender sig til alle som ønsker hjælp i forbindelse med personlige forhold/problemstillinger.

 

Gallo Genbrugsbutik

Her kan man købe en masse meget billigt og spændende tøj.

 

Kaffebaren "Gallo to go"

Ligger ved Gallo Huset, Nørre Allé 30.

 

Radio Gallo 

Radio Gallo kan høres i hele kommunen på Århus Lokalradio frekvens 98,7 mhz

Torsdag kl. 10-11. Hør udsendelse her: Reportage Tom Jul

   

Museum Ovartaci

Museum Ovartaci, ligger på Århus Universitetshospital i Risskov og rummer både et kunstmuseum og et psykiatrisk historisk museum. 

 

Gallos Kreative Værksteder

Til Museum Ovartaci er knyttet en række åbne, kreative værksteder. Alle psykisk sårbare er velkomne, hvad enten man aldrig har været indlagt, er indlagt eller er blevet udskrevet. 

 

Gallo Museumscafé

Museumscaféen ligger på Psykiatrisk Hospital i Risskov og er et hyggeligt fristed for patienter og familie, medarbejdere og museumsgæster.

 

Fontænegården Enggården

Enggården er et økologisk landbrug. Formålet med Enggården er, at give mennesker med langvarig psykisk sygdom, gode muligheder for en revalidering gennem arbejde og undervisning, ansvar og fællesskab.