Debatarrangement: Bedre Psykiatri i Region Midtjylland?: Kom og hør 4 kandidater til Regionsrådet bud på fremtidens psykiatri – herunder kandidater til formandsposten. Yderligere info her

 

NB: afholdes i:
Ungdomskirken
Nørre Allé 23K
8000 Aarhus C

Onsdag den 15. november

kl. 16-17.30

 

Marlee Bruun udstiller på Gallo Huset fra den 2. oktober til 3. november. Uddybende tekst kan du læse her

 

Efterårets debatarrangementer: 
Programmet for efterårets debatarrangementer findes her

 

TV Tirsdag med ANTV

Gallo Huset arrangerer sammen med ANTV TV Tirsdag på Gallo Huset. Se programmet for de næste udsendelser her

 

Kontorfællesskab

I Gallo Huset er det muligt, at fremleje 2 lokaler - samlet eller hver for sig på månedlig basis. Der er køkkenfaciliteter til fri afbenyttelse, og mulighed for brug af stort eller lille mødelokale efter aftale. Kontakt Gallo Huset på 86188160.

  

Vil du dekorere vores vindue?

Vi mangler folk til at dekorere kaffebarens vindue ud til gaden. Læs mere her.

Gallo Show

Den 15. april 2016 var vi for tredje år vært til et forrygende show i Musikhuset Aarhus, hvor aftenens program tog fat om det at leve med en psykisk lidelse, og ikke mindst fordommene omkring det.

Hvert år bliver mange mennesker i Danmark berørt af en psykisk lidelse, både som patient og pårørende. Derfor ser vi det som vigtigt, at der bliver sat fokus på området.

Vi hos Gallo Show mener, at åbenhed er vejen frem for at komme alle de tabuer til livs, som ofte er forbundet med psykiske lidelser. Jo mere vi taler om at leve med en psykisk lidelse, jo mindre fordomme håber vi der vil være omkring det. Det er vigtigt at kigge mere på mennesket, end på diagnosen.

I år var Per Vers, Peter Lund Madsen og Søs Egelind med til at skabe åbenhed omkring menneskers forskellighed og vise at vi kan rumme den. Peter Lund Madsen tog fat i den faglige vinkel på en sjov og underholdende måde. Søs Egelind bidrog med erfaringer fra ejet liv om hvordan humor kan bruges i kriser og vi lod os imponerer af freestyle rapper Per Vers improvisation om psykisk sårbarhed. Det var en sjov og lærerig aften, i selskab med andre, der har det fælles mål: At psykisk sårbarhed og sygdom ikke skal ties ihjel men snakkes om åbent og gerne på en positiv, underfundig og kærlig måde!

Se nærmere: https://www.facebook.com/galloshow14/?ref=hl

 

Gallo Prisen

Gallo Prisen gives til en person, der står frem med sin psykiske sårbarhed, til inspiration for andre. En person, der selv har gjort en indsats for synlighed, information og afstigmatisering.

Vinderen af Gallo Prisen 2016 blev Mads Trier-Blom. Han har bidraget til at fjerne tavshed, tvivl og tabu om psykisk sygdom, og stået frem med sin psykiske sårbarhed, til inspiration for andre.

Prisen er på 5.000 kr. samt et fad af Gallo hanen, lavet af Yen på Gallo Skolen.

Gallo er det mexicanske ord for hane. Det bruges, i overført betydning, i Latinamerika om en dristig, stærk, stolt og fremadrettet personlighed.                         


Tak til årets sponsorer