Debatarrangement: Bedre Psykiatri i Region Midtjylland?: Kom og hør 4 kandidater til Regionsrådet bud på fremtidens psykiatri – herunder kandidater til formandsposten. Yderligere info her

 

NB: afholdes i:
Ungdomskirken
Nørre Allé 23K
8000 Aarhus C

Onsdag den 15. november

kl. 16-17.30

 

Marlee Bruun udstiller på Gallo Huset fra den 2. oktober til 3. november. Uddybende tekst kan du læse her

 

Efterårets debatarrangementer: 
Programmet for efterårets debatarrangementer findes her

 

TV Tirsdag med ANTV

Gallo Huset arrangerer sammen med ANTV TV Tirsdag på Gallo Huset. Se programmet for de næste udsendelser her

 

Kontorfællesskab

I Gallo Huset er det muligt, at fremleje 2 lokaler - samlet eller hver for sig på månedlig basis. Der er køkkenfaciliteter til fri afbenyttelse, og mulighed for brug af stort eller lille mødelokale efter aftale. Kontakt Gallo Huset på 86188160.

  

Vil du dekorere vores vindue?

Vi mangler folk til at dekorere kaffebarens vindue ud til gaden. Læs mere her.

Udstillinger

Marlee Bruun – ”Ind bag lagene”

 

Det har altid draget mig – at komme i dybden eller ind bag lagene. ”At skære ind til benet”. Lag på lag på lag – for dem er der mange af. Ligesom i livet. Og i eksistensen. Derfor er det så vigtigt at kunne se enkeltheden – synes jeg. For at alt ikke bliver til en grød, man nærmest kan drukne i.

Mine billeder fik for alvor plads i mit liv fra 2008. Før da vidste jeg ikke, at det var en vigtig mulighed for mig at opbygge mig et kunstnerisk liv. Og jeg vidste ikke, hvor essentielt det er for mig at udtrykke mig i billeder. Det at skabe giver mig helt enkelt livskraft og glæde.

Den viden har siden ført til, at jeg har skabt mere og mere plads hertil i mit liv. I midten af august i år påbegyndte jeg således den 4-årige kunstuddannelse ved Århus Kunstakademi.

Når jeg maler, maler jeg med tynde lag – lag på lag af farve. I processen med at påføre lag af farve kommer en masse til syne i farveklatterne. Det vælter frem for mine øjne med ansigter, dyr, arketypiske væsner, figurer, symbolik og fortælling – og derfor tager mine billeder ofte tid at lave, da jeg efter at lagene er påført, bruger en del tid på at komme ind til kernen i billedet. Hvad er vigtigt – hvor skal jeg fortsætte med at uddybe eller med at ”frem-male” noget – hvis ellers jeg føler for det. Hvad vil billedet mig?

Ja, egentlig oplever jeg, at mine billeder vil mig noget og har vigtig viden i sig til mig, hvilket dybest set kommunikeres ud af mig selv, mens jeg maler eller tegner. Resten handler for mig om at afdække billedets budskab eller sansning og oplevelse ved at skabe enkelthed og dermed ro og overblik.

Jeg udstiller gerne, hvor andre mennesker kan få oplevelse gennem mine billeder og have glæde heraf. Kommunikationen med andre mennesker via kunsten er lige så vigtig for mig som at skabe min kunst.

Derfor udstiller jeg i Gallo Husets lokaler fra mandag d. 2. oktober til og med fredag d. 3. november en række af mine malerier fra min selvlærte periode – årene 2008-2016.

:)-hilsen

Marlee Bruun

www.marleebruun.dk

Udstilling i Gallo Huset

Gallo Huset tilbyder kunstnere at udstille en måned af gangen. Udstillingen er ophængt på caféens vægge. Alle er velkomne til at udstille hos os. Dog har kunstnere med bruger baggrund fortrinsret, men alle er velkomne til at henvende sig. 

Det er gratis at udstille i Gallo Huset. Hvis du er interesseret i at udstille i Gallo Huset, er du meget velkommen til at henvende dig til os.