Olav Hjort Østergaard udstiller på Gallo Huset i november. Uddybende info om udtillingen kan du læse her

 

Efterårets debatarrangementer: 
Programmet for efterårets debatarrangementer findes her

 

Kontorfællesskab

I Gallo Huset er det muligt, at fremleje 2 lokaler - samlet eller hver for sig på månedlig basis. Der er køkkenfaciliteter til fri afbenyttelse, og mulighed for brug af stort eller lille mødelokale efter aftale. Kontakt Gallo Huset på 86188160.

  

Vil du dekorere vores vindue?

Vi mangler folk til at dekorere kaffebarens vindue ud til gaden. Læs mere her.

Udstillinger

Olav Hjort Østergaard

 ”Jeg er så ked af …., at jeg ikke forstår verden ”. I 2013/14 var jeg ansat som musikskolelærer På Djursland. Havde en drøm om at blive billedkunstner også, som supplement til min udøvende karriere.  I dag er jeg førtidspensionist , - grundet udmattelse og udbrændthed. – Og jeg har psykisk følt mig under stort pres i forhold til al den uro, jeg har oplevet i min by i de år. – Dårlig nattesøvn, luft- og støjforurening, nedbrudte hverdagsrammer – i perioder manglende social kontakt , og besværlige eller i hvert fald irriterende samtaler om de små problemer, der altid hører en hverdag til. Alt i alt : En ren krig med at holde følelser i ro , - og som mine billeder mestendels viser : En ydre krig , jeg har følt kom meget tæt på mig ; dén i Syrien , - og dén med frygten for at venner og bekendte også skulle opleve deroute. En samlet krig, hvor emner og tanker er fløjet rundt i mit hoved : religiøse spørgsmål og konflikter, sex, måden vi behandler børn på, globale temaer, terror og ildebrande --- . Frygten for at miste fodfæstet og miste besindelsen. Noget har jeg lavet hurtigt og noget har jeg gjort omhyggeligt, men vigtigt for mig var, at disse billeder skulle ud. 

 

Udstilling i Gallo Huset

Gallo Huset tilbyder kunstnere at udstille en måned af gangen. Udstillingen er ophængt på caféens vægge. Alle er velkomne til at udstille hos os. Dog har kunstnere med bruger baggrund fortrinsret, men alle er velkomne til at henvende sig. 

Det er gratis at udstille i Gallo Huset. Hvis du er interesseret i at udstille i Gallo Huset, er du meget velkommen til at henvende dig til os.