Arrangementer

Se nyeste opdateringer og info om vores arrangementer på Facebook her.

 

Kaffebaren søger medarbejdere

Gallo Kaffebar søger medarbejdere til skånejob eller som frivillige. Stor interesse for kaffe er en fordel! Henvendelser  på 86188160 eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


Yoga
Der er ledige pladser på vores Yoga hold, det er gratis men tilmelding er nødvendig på 86 18 81 60, se næremere samt datoer her.


Mindfulness

Begrænset antal pladser. Ring for tilmelding: 86188160. Holdet er for alle og er hver tirsdag fra kl. 9 til 10 i Gallo Huset på 1. sal. Mere info her

 

Strikke, nørkle, hygge gruppe

Hver tirsdag mellem 13-15 er der strikke/hygge gruppe i loungen ved siden af vores kaffebar "Gallo to Go". Strikkegruppen er åben for alle.

 

Læsegruppe 

Hver onsdag kl. 10.30-12.00. En læseguide forbereder en tekst og et digt til hver gang - man læser det sammen og taler om indholdet. En skøn tilgang til litteratur, uden forberedelse fra din side.

 

Kontorfællesskab

I Gallo Huset er det muligt, at leje et stort mødelokale på timebasis. Der er køkkenfaciliteter til fri afbenyttelse. Kontakt Gallo Huset på 86188160.

 

Vil du dekorere vores vindue?

Vi mangler folk til at dekorere kaffebarens vindue ud til gaden. Læs mere her.

Fællesspisning 

Der kommer løbende dage på for fællesspisningn. Se vore Facebookside for nærmere info her.

Sydamerikansk litteratur

Læsegruppe, se datoer og nærmere info her.

Login Form

Lyrik og musikarrangementer

Læsegruppe vedr. Sydamerikansk litteratur

Forfattere og poeter og deres virkelighed

Er du interesseret i Sydamerikansk litteratur og har du også lyst til at snakke lidt spansk så er denne læsegruppe måske noget for dig?

Gruppen vil interessere sig for forfatternes og poeternes sociale og historiske baggrund.

Gruppen vil diskutere de forskellige forfatteres noveller og digte.

Noveller af:
•Horacio Quiroga (Uruguay)
•Juan Rulfo (México)
•Julio Cortázar (Argentina)
•Gabriel García Márquez (Columbia)
•Eduardo Galeano (Uruguay)

Poesi af:
•César Vallejo (Peru)
•Pablo Neruda (Chile)
•Roque Dalton (El Salvador)
•Nicolás Guillén (Cuba)
•Ernesto Cardenal (Nicaragua)

Gruppen starter torsdag den 1/3 2018 kl. 13.00-14.30 og vil løbe over 11 uger på følgende datoer:

15/3 2018, 12/4 2018, 19/4 2018, 26/4 2018, 3/5 2018, 17/5 2018, 24/5 2018, 31/5 2018, 7/6 2018 og 14/6 2018.

 

 

Lyrikarrangementer:

Til lyrik og musikarrangementerne har vi inviteret forskellige kunstnere, der læser op af andres og egne tekster, herunder erindringer og digte, - ligesom der vil være musikere, som vil underholde med deres egen musik.

Det er vigtigt, at arrangementerne får lov at virke som et lærested for udøvende kunstnere. Et sted hvor man har lov til at "falde igennem" uden, at der sker noget ved det. Det er vores erfaring, at det giver et "boost" til ens egen personlige udvikling, når man på den måde udfordrer sig selv og stiller sig op foran andre. 

Vores lyrik og musikarrangementer er ment som et forsøg på at skabe et rum for oplevelse, inspiration, det legende, humoren og mangfoldigheden. Det er vores ønske at skabe en atmosfære af nærhed og gensidighed, sådan at der også er plads til dialog mellem publikum og kunstnere. 

Vi hører gerne fra nuværende eller kommende kunstnere, der evt. er interesserede i at bidrage ved Gallo Husets lyrik og musikarrangementer.