Arrangementer

Se nyeste opdateringer og info om vores arrangementer på Facebook her.

 

Kaffebaren søger medarbejdere

Gallo Kaffebar søger medarbejdere til skånejob eller som frivillige. Stor interesse for kaffe er en fordel! Henvendelser  på 86188160 eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


Yoga
Der er ledige pladser på vores Yoga hold, det er gratis men tilmelding er nødvendig på 86 18 81 60, se næremere samt datoer her.


Mindfulness

Begrænset antal pladser. Ring for tilmelding: 86188160. Holdet er for alle og er hver tirsdag fra kl. 9 til 10 i Gallo Huset på 1. sal. Mere info her

 

Strikke, nørkle, hygge gruppe

Hver tirsdag mellem 13-15 er der strikke/hygge gruppe i loungen ved siden af vores kaffebar "Gallo to Go". Strikkegruppen er åben for alle.

 

Læsegruppe 

Hver onsdag kl. 10.30-12.00. En læseguide forbereder en tekst og et digt til hver gang - man læser det sammen og taler om indholdet. En skøn tilgang til litteratur, uden forberedelse fra din side.

 

Kontorfællesskab

I Gallo Huset er det muligt, at leje et stort mødelokale på timebasis. Der er køkkenfaciliteter til fri afbenyttelse. Kontakt Gallo Huset på 86188160.

 

Vil du dekorere vores vindue?

Vi mangler folk til at dekorere kaffebarens vindue ud til gaden. Læs mere her.

Fællesspisning 

Der kommer løbende dage på for fællesspisningn. Se vore Facebookside for nærmere info her.

Sydamerikansk litteratur

Læsegruppe, se datoer og nærmere info her.

Login Form

Debatarrangementer

Efterårets program


Gallo Huset afholder debatarrangementer om aktuelle emner, som afsluttes med spørgsmål og fri debat. Alle er velkomne og prisen er kun 25 kr.

Da der er begrænset antal pladser, anbefales det at i køber billetter på forhånd i Gallo Huset.   

Arrangementerne afholdes på onsdage hver anden uge kl. 15:30-17:30. 

Obs Obs 2 arrangementer er flyttet til vores samarbejdspartnere i socialpsykiatrien i Allé Huset,  Nørre Allé 31

Se nærmere og nyeste opdateringer om vores arrangementer her: https://www.facebook.com/pg/GalloHuset/events/

 
KÆRLIGHEDSHÆREN - onsdag den 29/8 2018, kl. 16:30 - 18:30


BRUDT KONTAKT MED FORÆLDRENE! 

Ved Kirstine Frida Rysbjerg (foreningens forkvinde) og Stinna Jenny Christiansen (ansvarlig for lokalforeningen i Aarhus)

Kærlighedshæren er en nystartet forening, som faciliterer støttegruppemøder for mennesker med svære forældrerelationer, og som har brudt med deres forældre eller er blevet brudt med af deres forældre, eller som bare overvejer det.

Svære familierelationer og familiebrud er et yderst tabubelagt emne, som den enkelte ofte oplever, at stå alene med. Det kan være meget skamfuldt for den enkelte, at have svære familierelationer, da familien ses som "Det allerhelligste".

Kærlighedshærens vision er, at bryde tabuet, da vi mener, at alle har ret til at bryde med usunde relationer, selv i familien. Vi vil fortælle om Kærlighedshærens vision og udvikling, vores støttegruppemøder og ikke mindst om vores egne svære familierelationer, som har krævet et familiebrud.

Kom og blive inspireret, bidrage til debatten - har du måske erfaringer der kan deles?

 

 

NADA øreakupunktur - onsdag den 12/9 2018, kl. 16:30 - 18:30

Ved Anne-Mette Nørgaard

NADA stammer fra akupunkturens verden og er funderet i traditionel kinesisk medicin. NADA er 5 nåle i hvert øre i 45 min i stilhed i en gruppe. Nålene aktiverer dine meridianbaner, alle dine organer og porten til dit psykiske univers. NADA aktiverer din krops egne ressourcer så noget kan blive lettere at håndtere i livet.

NADA kan afhjælpe:

Angst, stress, søvnproblemer, uro, tankemylder, afhængighed, hedeture (overgangsalderen), depression, ADHD og meget mere. 

 

PSYKISK SYGDOM SMITTER IKKE – DET GØR TABU onsdag den 19. september kl. 16.30 -18.30

Ved Johanne Bratbo, psykolog og projektleder, EN AF OS og Pernille Petersen, ambassadør i EN AF OS

Hvorfor er det så vigtigt at italesætte fordomme, tabuer og manglende viden om personer med psykiske lidelser?

Hvilke konsekvenser har stigmatisering for den enkelte og for samfundet? Hvad virker og hvad virker ikke, når vi skal bekæmpe stigmatisering?

Personlighedsforstyrrelser - onsdag den 26/9 2018, kl. 16:30 - 18:30
Obs Obs afholdes i Alle Huset ,Nørre Alle 31 

UDSOLGT

Ved psykolog Rikke Bøye Narcissistisk personlighedsforstyrrelse forbindes ofte med selvkærlighed og udnyttelse af andre til egen fordel. Det kan meget vel være én af de måder, forstyrrelsen fremtræder på, men set indefra et billedet et andet. Narcissistisk sårbarhed - eller narcissisme – er faktisk et grundelement i mange former for psykisk lidelse. Narcissistisk sårbarhed kan bedst forstås som udtryk for en psykisk forarmet tilstand, der udmønter sig i en sårbarhed i relationen til andre overfor mulige svigt, manglende anerkendelse, ydmygelse og skuffelser.

 Ledende psykolog Rikke Bøye vil i foredraget se nærmere på den narcissistiske sårbarhed, hvordan den udvikles og vedligeholdes, og på de behandlingsmæssige udfordringer. Kristina vil fortælle dele af sin historie, som kan belyse den narcissistiske sårbar indefra.

 

ANGST - onsdag den 21/11 2018, kl. 16:30 - 18:30
Obs obs afholdes i Nørre Alle 31, på hjørnet til Gammel Munkegade

UDSOLGT

 

Ved psykolog Anna Helena Blomgren Johansson