Debatarrangement: Bedre Psykiatri i Region Midtjylland?: Kom og hør 4 kandidater til Regionsrådet bud på fremtidens psykiatri – herunder kandidater til formandsposten. Yderligere info her

 

NB: afholdes i:
Ungdomskirken
Nørre Allé 23K
8000 Aarhus C

Onsdag den 15. november

kl. 16-17.30

 

Marlee Bruun udstiller på Gallo Huset fra den 2. oktober til 3. november. Uddybende tekst kan du læse her

 

Efterårets debatarrangementer: 
Programmet for efterårets debatarrangementer findes her

 

TV Tirsdag med ANTV

Gallo Huset arrangerer sammen med ANTV TV Tirsdag på Gallo Huset. Se programmet for de næste udsendelser her

 

Kontorfællesskab

I Gallo Huset er det muligt, at fremleje 2 lokaler - samlet eller hver for sig på månedlig basis. Der er køkkenfaciliteter til fri afbenyttelse, og mulighed for brug af stort eller lille mødelokale efter aftale. Kontakt Gallo Huset på 86188160.

  

Vil du dekorere vores vindue?

Vi mangler folk til at dekorere kaffebarens vindue ud til gaden. Læs mere her.

Debatarrangement: Bedre psykiatri i Region Midtjylland?

Kom og hør 4 kandidater til Regionsrådet bud på fremtidens psykiatri – herunder kandidater til formandsposten

NB: afholdes i:
Ungdomskirken
Nørre Allé 23K
8000 Aarhus C

Onsdag den 15. november kl. 16-17.30

 

Program:

Introduktion ved Knud Kristensen fra SIND
5 min præsentation af hver kandidat - Nicolaj Bang (C), Carsten Kissmeyer (V), Anders Kühnau (A) og Mikkel Rasmussen (Psykiatri-Listen)

Spørgsmål og åben debat
Afrunding af dagens debat ved Knud Kristensen fra SIND

 

TV Tirsdag med ANTV

ANTV og Gallo Huset arrangerer her i efteråret TV tirsdag i Gallo Huset på tirsdage kl. 16. Alle er velkommen og der er fri entré.

 

TV Tirsdag 19. september 2017

 ’Peer-Netværket’

’Peers’ er tidligere sindslidende, der hjælper nuværende sindslidende med støtte, råd og forståelse. Johanna joensen- projektkonsulent i Peers Netværket Danmark er i studiet. Peer – Netværket Aarhus vil være til stede.

 

TV Tirsdag 26. september 2017

Louise og de autistiske kvinder: NAUK – en helt særlig netværksgruppe

Interview med Louise Schwarts Nielsen, den dedikerede nøgleperson bag organiseringen af det landsdækkende netværk for autistiske kvinder. Louise vil deltage den dag og svare på spørgsmål om Nauk. 

 

TV Tirsdag 3. oktober 2017

 ’Psychological Recovery’

I Freja Støttrups projekt bliver vi inddraget i det omsorgssvigtede barns perspektiv. Det sker i iscenesættelser, kunstnerisk installation og lyd.

 

TV Tirsdag 24. oktober 2017

’Portræt af Astrid Gjesing’

Via sin udstilling ”&” på Museum Ovartaci giver Astrid Gjesing os en mulighed for at reflektere over de store temaer i livet, som eksistens, ensomhed og relationer.

Astrid Gjesing deltager på dagen. 

 

TV Tirsdag 31. oktober 2017

’Min familie har autisme’

Heidi Thamstrup er mor til tre børn med autisme og er desuden formand for landsforeningen Autisme. Her fortæller hun om et meget anderledes familieliv. 

 

Debatarrangementer

Hver anden torsdag afholder vi debatarrangementer. Her er inviteret en udefrakommende oplægsholder, som med baggrund i sin faglighed holder et oplæg om et emne inden for psykiatrien. Bagefter er der sat tid af til debat. 

Debatarrangementerne koster 25 kr. og afholdes i Gallo Huset eller andet sted i nærheden. Der kan købes billetter i indgangen, men da der er begrænset antal pladser, anbefales det at købe billet på forhånd. Disse kan købes i Gallo Husets.

Se en oversigt over vores debatarrangementer ved at trykke her. 


Foredrag

Vi holder f.eks. foredrag for uddannelsesinstitutioner m.fl. Her fortælles om Gallo Aktiviteterne og derefter et personligt foredrag om livet med en psykisk lidelse.

Se mere om foredrag her.

 

Udstillinger

Gallo Huset tilbyder kunstnere at udstille en måned af gangen. Udstillingen er ophængt på caféens vægge. Alle er velkomne til at udstille hos os. Dog har kunstnere med bruger baggrund fortrinsret, men alle er velkomne til at henvende sig. 

Det er gratis at udstille i Gallo Huset. Hvis du er interesseret i at udstille i Gallo Huset, er du meget velkommen til at henvende dig til os.

Se mere om udstillinger her.