Arrangementer

Se nyeste opdateringer og info om vores arrangementer på Facebook her.

 

Kaffebaren søger medarbejdere

Gallo Kaffebar søger medarbejdere til skånejob eller som frivillige. Stor interesse for kaffe er en fordel! Henvendelser  på 86188160 eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


Yoga
Der er ledige pladser på vores Yoga hold, det er gratis men tilmelding er nødvendig på 86 18 81 60, se næremere samt datoer her.


Mindfulness

Begrænset antal pladser. Ring for tilmelding: 86188160. Holdet er for alle og er hver tirsdag fra kl. 9 til 10 i Gallo Huset på 1. sal. Mere info her

 

Strikke, nørkle, hygge gruppe

Hver tirsdag mellem 13-15 er der strikke/hygge gruppe i loungen ved siden af vores kaffebar "Gallo to Go". Strikkegruppen er åben for alle.

 

Læsegruppe 

Hver onsdag kl. 10.30-12.00. En læseguide forbereder en tekst og et digt til hver gang - man læser det sammen og taler om indholdet. En skøn tilgang til litteratur, uden forberedelse fra din side.

 

Kontorfællesskab

I Gallo Huset er det muligt, at leje et stort mødelokale på timebasis. Der er køkkenfaciliteter til fri afbenyttelse. Kontakt Gallo Huset på 86188160.

 

Vil du dekorere vores vindue?

Vi mangler folk til at dekorere kaffebarens vindue ud til gaden. Læs mere her.

Fællesspisning 

Der kommer løbende dage på for fællesspisningn. Se vore Facebookside for nærmere info her.

Sydamerikansk litteratur

Læsegruppe, se datoer og nærmere info her.

Login Form

Mindfulness i Gallo Huset

Vi mødes en time hver tirsdag kl. 9-10 til

- lette fysiske øvelser

- åndedrætsøvelser

- kropsgennemgang

Max. 5 på holdet.

Tilmelding snartest på telefon 86188160.

Vi glæder os til at se dig.

Ingrid

 

Fællesspisning

GALLO HUSET inviterer til fællesspisning i Nørre Alle 30, 1. sal 

Se vores facebookside for datoer for fællesspisning her.

Arrangementet er alkoholfrit og huset lukker kl. 20.30. Vi hjælpes ad med oprydning. Det koster kun kr. 20 at spise med.

Du kan melde dig ved at ringe til Gallo Huset på 86188160. Sidste frist for tilmelding er på dagen kl. 12.00

Har du forslag til en lækker og sund ret som du har lyst at være med til at tilberede og dele smagen af med andre, er det meget velkomment. Vi glæder os til at se dig. 

FÅ EN GOD START PÅ WEEKENDEN MED ET SUNDT MÅLTID MAD OG HYGGELIGT SAMVÆR  

 

Debatarrangementer

Hver anden onsdag afholder vi debatarrangementer. Her er inviteret en udefrakommende oplægsholder, som med baggrund i sin faglighed holder et oplæg om et emne inden for psykiatrien. Bagefter er der sat tid af til debat. 

Debatarrangementerne koster 25 kr. og afholdes i Gallo Huset eller andet sted i nærheden. Der kan købes billetter i indgangen, men da der max er plads til 30 personer, anbefales det at købe billet på forhånd. Disse kan købes i Gallo Husets kaffebar eller ved at ringe til Gallo Huset på 86 18 81 60.

Se en oversigt over vores debatarrangementer ved at trykke her. 


Foredrag

Vi holder f.eks. foredrag for uddannelsesinstitutioner m.fl. Her fortælles om Gallo Aktiviteterne og derefter et personligt foredrag om livet med en psykisk lidelse.

Se mere om foredrag her.

 

Udstillinger

Gallo Huset tilbyder kunstnere at udstille en måned af gangen. Udstillingen er ophængt på caféens vægge. Alle er velkomne til at udstille hos os. Dog har kunstnere med bruger baggrund fortrinsret, men alle er velkomne til at henvende sig. 

Det er gratis at udstille i Gallo Huset. Hvis du er interesseret i at udstille i Gallo Huset, er du meget velkommen til at henvende dig til os.

Se mere om udstillinger her.