Olav Hjort Østergaard udstiller på Gallo Huset i november. Uddybende info om udtillingen kan du læse her

 

Efterårets debatarrangementer: 
Programmet for efterårets debatarrangementer findes her

 

Kontorfællesskab

I Gallo Huset er det muligt, at fremleje 2 lokaler - samlet eller hver for sig på månedlig basis. Der er køkkenfaciliteter til fri afbenyttelse, og mulighed for brug af stort eller lille mødelokale efter aftale. Kontakt Gallo Huset på 86188160.

  

Vil du dekorere vores vindue?

Vi mangler folk til at dekorere kaffebarens vindue ud til gaden. Læs mere her.

Debatarrangementer

Hver anden onsdag afholder vi debatarrangementer. Her er inviteret en udefrakommende oplægsholder, som med baggrund i sin faglighed holder et oplæg om et emne inden for psykiatrien. Bagefter er der sat tid af til debat. 

Debatarrangementerne koster 25 kr. og afholdes i Gallo Huset eller andet sted i nærheden. Der kan købes billetter i indgangen, men da der er begrænset antal pladser, anbefales det at købe billet på forhånd. Disse kan købes i Gallo Husets.

Se en oversigt over vores debatarrangementer ved at trykke her. 


Foredrag

Vi holder f.eks. foredrag for uddannelsesinstitutioner m.fl. Her fortælles om Gallo Aktiviteterne og derefter et personligt foredrag om livet med en psykisk lidelse.

Se mere om foredrag her.

 

Udstillinger

Gallo Huset tilbyder kunstnere at udstille en måned af gangen. Udstillingen er ophængt på caféens vægge. Alle er velkomne til at udstille hos os. Dog har kunstnere med bruger baggrund fortrinsret, men alle er velkomne til at henvende sig. 

Det er gratis at udstille i Gallo Huset. Hvis du er interesseret i at udstille i Gallo Huset, er du meget velkommen til at henvende dig til os.

Se mere om udstillinger her.